miljø og landbruk, skogbruk[1]_1000x451
miljø og landbruk, åker_1001x519
miljø og landbruk, kyr på beite
miljø og landbruk, landskap_1000x406

Miljø og landbruk

Midtre Namdal samkommune, Miljø og landbruk betjener kommunene Namdalseid, Namsos, Fosnes og Overhalla. Samkommunen har arbeidsgiveransvaret for de ansatte.

Vi svarer på spørsmål knyttet til jordbruk, skogbruk, natur og miljø, kulturlandskap, jakt og fiske.

Siste frist.............

November og desember er normalt travle tider i ØKS (økonomisystemet for skogbruket) både for kommunene og Fylkesmannen. Utfordringen blir ikke mindre av at  Landbruksdirektoratet ikke vil være tilgjengelig i perioden 29.nov kl. 08:00 - 4.des kl. 08:00, dette er på grunn av ny IT-plattform i direktoratet. I tillegg til denne planlagte nedetiden, vil det også komme en ny versjon av skogeiers løsning for elektronisk søknad nå i løpet av inneværende måned. Landbruksdirektoratet har sagt at løsningen forhåpentligvis blir så bra at dette skal gå uten problemer og det vil trolig bli lansert gode instruksjonsvideoer i forbindelse med ny løsning.

Miljø- og landbruksforvaltningen i Midtre Namdal samkommune setter skogeiers frist til registrering av refusjonskrav til 5.desember kl.15.30

 

Fylkesmannen vil begynne godskriving av andre runde med TTP-tilskudd (tettere planting) tirsdag 12. november. Det er derfor viktig at skogeiere som ønsker å søke om TTP-tilskudd gjør dette så snart som mulig!

Vi vil også varsle om planlagt nedetid for ØKS i forbindelse med kommune- og fylkessammenslåinger ved nyttår fra 31.12.2019 «etter arbeidstid» (eksakt tid er ikke bestemt) til seinest mandag 6. januar kl. 08:00.

Tip a friendTips en venn Printer friendlySkriv ut
Powered by CustomPublish AS