miljø og landbruk, skogbruk[1]_1000x451
miljø og landbruk, åker_1001x519
miljø og landbruk, kyr på beite
miljø og landbruk, landskap_1000x406

Siste frist.............

November og desember er normalt travle tider i ØKS (økonomisystemet for skogbruket) både for kommunene og Fylkesmannen. Utfordringen blir ikke mindre av at  Landbruksdirektoratet ikke vil være tilgjengelig i perioden 29.nov kl. 08:00 - 4.des kl. 08:00, dette er på grunn av ny IT-plattform i direktoratet. I tillegg til denne planlagte nedetiden, vil det også komme en ny versjon av skogeiers løsning for elektronisk søknad nå i løpet av inneværende måned. Landbruksdirektoratet har sagt at løsningen forhåpentligvis blir så bra at dette skal gå uten problemer og det vil trolig bli lansert gode instruksjonsvideoer i forbindelse med ny løsning.

Miljø- og landbruksforvaltningen i Midtre Namdal samkommune setter skogeiers frist til registrering av refusjonskrav til 5.desember kl.15.30

 

Fylkesmannen vil begynne godskriving av andre runde med TTP-tilskudd (tettere planting) tirsdag 12. november. Det er derfor viktig at skogeiere som ønsker å søke om TTP-tilskudd gjør dette så snart som mulig!

Vi vil også varsle om planlagt nedetid for ØKS i forbindelse med kommune- og fylkessammenslåinger ved nyttår fra 31.12.2019 «etter arbeidstid» (eksakt tid er ikke bestemt) til seinest mandag 6. januar kl. 08:00.

Tip a friendTips en venn Printer friendlySkriv ut
Powered by CustomPublish AS