miljø og landbruk, skogbruk[1]_1000x451
miljø og landbruk, åker_1001x519
miljø og landbruk, kyr på beite
miljø og landbruk, landskap_1000x406

Midtre Namdal er med i barnevernvakta for Steinkjer og omegn

Barnevernvakten

Barn som er i en vanskelig omsorgssituasjon er avhengiga av at voksne mennesker kontakter hjelp for dem. Barnevernet i Midtre Namdal (kommunene Namsos, Overhalla, Namdalseid, Fosnes og Flatanger) kan kontaktes på dagtid på telefon 476 65 270.

 

Dersom du er bekymret for ett eller flere barn på helg, kveld eller natt, og mener at henvendelsen ikke kan vente til første virkedag, kan du kontakte barnevernvakta på telefon 489 55 599 / 116111. Der vil du møte erfarne barnevernsansatte som du kan snakke med, slik at dere sammen kan vurdere hvordan barnets situasjon best kan løses. Når det er nødvendig kan barnevernvakta oppsøke stedet der barn befinner seg, også for å gi akutt hjelp.

 

Som privat melder har du anledning til å være anonym, det vil si at du ikke forteller barnevernvakta hvem som ringer. Alle offentlig ansatte som arbeider med barn er pliktig til å melde fra ved alvorlig bekymring. De har ikke anledning til å melde fra anonymt. Om du ønsker mer informasjon om meldinger til barnevernet finner du det på www. bufetat.no.

 

 

Tip a friendTips en venn Printer friendlySkriv ut
Powered by CustomPublish AS