miljø og landbruk, skogbruk[1]_1000x451
miljø og landbruk, åker_1001x519
miljø og landbruk, kyr på beite
miljø og landbruk, landskap_1000x406

Til deg som etablerer

Dersom du har planer om å etablere egen virksomhet skal du vite at det finnes noen som kan hjelpe deg i denne prosessen.

 
MNS Utvikling har hovedkontor i Namdalshagen i Namsos og avdelingskontor i Fosnes. Vi utgjør 1. linjetjenesten til Innovasjon Norge og det er greit å ta en telefon til noen av våre saksbehandlere for å få noen gode råd i forhold til finansieringsmuligheter, hvordan utarbeide en forretningsplan, ulike godkjenningsordninger osv. I det hele tatt vet vi at det er mange spørsmål som dere som etablerer ønsker å få svar på. Vi har mellom 10 – 30 års erfaring med etablerere i denne regionen. Dette tilsier at vi har vært innom de fleste utfordringer, dette gjør at du som etablerer ikke trenger å bruke tid og krefter på ting vi har god kunnskap om.
 
Når du tar kontakt med oss vil du få en person som du kan forholde deg til under hele prosessen om du ønsker dette. Vi har et nettverk både i Namdalen og ellers i landet som vi kan trekke veksler på alt etter behov, så det er ikke nødvendig å starte en ørkesløs vandring hos ulike kontorer for å få svar på ting du lurer på.
 
Når vi skal utføre en tjeneste for deg, som for øvrig er gratis innen en tidsramme på 10 timer, skal vi oppgi når arbeidet skal være sluttført fra vår side.

Vi betjener kunder i kommunene Namdalseid, Fosnes, Overhalla og Namsos, dersom du tilhører en annen kommune i Namdalen kan du ta kontakt med næringsansvarlig i din kommune.

I vårserviceerklæring for etablere (pdf-format) finner du en mer detaljert oversikt over hva vi kan gjøre for deg, men i korte trekk så skal vi gjøre det vi kan for at du kommer i gang med din virksomhet om du finner at det er marked for dine produkter/tjenester.

 
Besøksadresse: Namdalshagen, Søren R. Thornæs v. 10
 
Tip a friendTips en venn Printer friendlySkriv ut
Powered by CustomPublish AS